Головна  →  Новини  →  8 грудня 2017

У Дніпровському районі у День місцевого самоврядування відбувся Фестиваль партнерства "Освітній ХАКАТОН 2017"

У Дніпровському районі у День місцевого самоврядування відбувся Фестиваль партнерства "Освітній ХАКАТОН 2017"

7 грудня, у День місцевого самоврядування, у Дніпровському районі відбувся Фестиваль партнерства "Освітній ХАКАТОН 2017", який об'єднав дітей, батьків, державних службовців, учителів, методистів і навіть працівників централізованої бухгалтерії. До учасників Фестивалю приєдналась заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Алла Загородня, яка привітала раду старшокласників «Дніпро» із Днем місцевого самоврядування. Підтримала лідерів та їх активну життєву позицію і начальник управління освіти Наталія Іваніна.

Робочий день розпочався ще о 08.00 ранку. Ініціативу у свої руки взяли діти: зустрічали з посмішкою і кожному презентували нестандартний бейдж. А щоб у кожного була гарна згадка про нестандартний робочий день – старшокласники приготували суперкреативну фотозону «Ідея! Дія! Результат».

Апаратну нараду провела президент Навчально-виховного комплексу №176 Анна Трохимчук, яка виконувала відповідно до визначених повноважень функціональні обов’язки начальника управління освіти. Темою дня старшокласники обрали визначення завдань кожного задля досягнення 17 Цілей сталого розвитку, яких на сьогодні дотримуються всі країни світу.

Працюючи у ролі керівників освітянської галузі, методистів, спеціалістів з персоналу та правового забезпечення, бухгалтерів, спеціалістів адміністративно-господарчої групи і навіть тендерного комітету, старшокласники вирішували проблеми освіти, вели прийом громадян, відповідали на звернення батьків та жителів столиці, опрацьовували нормативно-правові документи!

У сучасному суспільстві, яке досить стрімко розвивається, набуває неабиякого значення роль учнівського самоврядування. Адже навчитися жити і працювати в умовах демократії - вимога часу. Безперечно, навички управління суспільством стануть надбанням людини. Вміння управляти - талант, який треба розвивати. Всі учасники Фестивалю переконалися у тому, що Можливості зробити це в нас є.

За інформацією Управління освіти Дніпровського району міста Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку