Головна  →  Новини  →  15 грудня 2017

Засідання Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації

Засідання Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації

Останнє в цьому році засідання Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації було насиченим та неординарним.

На засідання завітали гості. Заслужена артистка України, директор Великого імператорського цирку «Шапіто» Руденко Валентина Архипівна розповіла про свою громадянську позицію щодо ситуації на Сході,  зауважила, що в неї чоловік та син перебувають на передовій. Вона сама разом з сестрою досить активно займається допомогою воїнам АТО: за свої кошти виготовляють те пересилають пироги, солодощі тощо, а діти воїнів АТО та переселенців безкоштовно відвідують вистави цирку. Анатолій Павленко за вагомий особистий внесок в розвиток естрадно-циркового мистецтва, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність вручив Валентині Руденко подяку Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації.

Також  прийшли познайомитися з Громадською радою Занюк Лідія Борисівна - старший лейтенант поліції, інспектор відділу зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції у м. Києві та Чалієнко Ірина Анатоліївна - старший лейтенант поліції, інспектор відділу зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції у м. Києві.

Вони окреслили напрямки своєї роботи в районі та запропонували започаткувати спільні заходи на майбутнє. Домовилися зустрітися з громадськістю під час круглого столу з підготовленими конкретними питаннями.

Під час засідання обговорювалися проблеми  стану виконавчої дисципліни в Громадській раді при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації за рік; зміни до складу Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації тощо. Після представлення Анатолієм Павленко кандидатури на заступника голови Громадської ради з соціальних та гуманітарних питань, одноголосно підтримали Седченко Ірину при умові, що вона залишиться на посаді голови відповідного комітету.

Володимир Віровцев доповів про стан створення групи оперативного реагування Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації, до якої ввійшли: Володимир Віровцев, Ірина Седченко, Сергій Фоміних, Володимир Бондар, Людмила Шашкіна, Олег Смичок, Микита Мальчевський, Вадим Майоров, Ірина Ковальчук, Олексій Лапін, Сергій Комаренко,  Станіслав Беляєв, Олександр Ільєнко.

Дуже болісне для всіх присутніх питання підняв Микита Мальчевський щодо здачі у довгострокову оренду комунального майна, що розташоване у Дніпровському районі міста Києва. Було вирішено звернутися до райдержадміністрації з інформаційним запитом до відділу з питань оренди та майна райдержадміністрації щодо вільних приміщень в районі.

Про реалізацію державної політики забезпечення квартирами та можливістю реалізації індивідуального житлового будівництва учасників АТО та членів їх сімей доповів Михайло Остріков.  

З додатковою інформацією та протоколами Громадської ради можна ознайомитись на сайті райдержадміністрації у рубриці «Громадська рада».

Наприкінці засідання Анатолій Павленко за активну допомогу в організації і проведенні ХVIІ районного фестивалю творчості для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе» вручив Полутову Дмитру Ігоровичу, голові Правління ПАТ «Універмаг «Дитячий світ» та Мальчевському Микиті Ігоровичу, члену Первинної профспілкової організації ПАТ «Універмаг «Дитячий світ» Подяку Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку