КМДА Київська міська державна адміністрація


18 грудня 2017

З початком снігопаду комунальні служби району оперативно розчищають території від снігу

З початком снігопаду комунальні служби району оперативно розчищають території від снігу

З початком снігопаду комунальні служби Дніпровського району оперативно розпочали роботи з очищення балансових територій від снігу та превентивної обробки посипальними матеріалами вулично-дорожньої мережі.

У зв’язку з погіршенням погодних умов силами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» постійно проводяться роботи по очищенню території від снігу та наледі на підвідомчих територіях. Прибирання у міждворових проїздах та на прибудинковій території району здійснюють 474 працівники підприємства, 13 одиниць снігоприбиральної техніки та 24 одиниці техніки малої механізації для боротьби з нажеледдю та сніговими наметами. Для більш ефективного прибирання прибудинкових територій та уникнення слизькості на дорогах та доріжках працівники комунального підприємства посипають їх сіллю та піщано-соляною сумішшю. Наразі від снігу та ожеледі очищено 1751,9 га тротуарів та міжбудинкових проїздів.

З самого ранку дорожники району почали обробляти протиожеледними матеріалами вулично-дорожню мережу, тротуари, зупинки громадського транспорту, які обслуговуються Комунальним підприємством «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва». До робіт залучені 6 бригад з ручного прибирання та 33 одиниці спецтехніки.

Для комфортного пересування парками, скверами та бульварами, задля безпечного підходу до громадських зупинок та до станцій метро співробітниками Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району проведено роботи з чищення від снігу на бульварах Верховної ради, Праці, в парку «Перемога», Гідропарку, біля озера Тельбін, вздовж вулиці Попудренка, А. Малишка, зелених зонах на Дарницькій площі. До проведення робіт залучено 85 співробітників підприємства та 6 одиниць спецтехніки.

Загалом в районі використано 110 т піщано-соляної суміші та 81 т солі.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.