Головна  →  Новини  →  19 грудня 2017

В районі цілодобово проводяться роботи з чищення від снігу

В районі цілодобово проводяться роботи з чищення від снігу

Всі комунальні служби району в посиленому режимі долають наслідки снігопаду. Співробітниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» проводяться роботи по очищенню території від снігу на підвідомчих територіях. Прибирання на балансових територіях району здійснюють 510 працівників підприємства та 38 одиниць снігоприбиральної техніки. Крім того, для більш ефективного прибирання прибудинкових територій та уникнення слизькості на дорогах та доріжках працівники комунального підприємства посипають їх сіллю та піщано-соляною сумішшю.

Співробітниками комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району проводяться роботи з прибирання снігу в парках, скверах та бульварах, а також на підходах до громадських зупинок та до станцій метро. До проведення робіт залучено 125 людей та 9 одиниць спеціальної снігоприбиральної техніки.

Цілодобово дорожники району очищають від снігу вулично-дорожню мережу, тротуари, зупинки громадського транспорту, які обслуговуються Комунальним підприємством «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва».  До робіт залучені 48 робітників з бригад ручного прибирання та 24 одиниці спецтехніки.

Загалом в районі протягом підзвітного періоду використано 609 т посипкових матеріалів.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку