КМДА Київська міська державна адміністрація


19 грудня 2017

Відкриття головної Новорічної ялинки Дніпровського району

Відкриття головної Новорічної ялинки Дніпровського району

Сьогодні, 19 грудня, у парку культури і відпочинку «Перемога» (бульв. Перова, 2) урочисто засвітили вогні Головної ялинки Дніпровського району. Біля новорічної красуні зібрались маленькі дніпровчани разом зі своїми батьками, які разом прийшли на зустріч зі святом. Ялинка, яка завдяки кольоровим гірляндам особливо гарно виглядає у вечірній час, додавала дітлахам святкового настрою і вабила до себе гостей свята.
В урочистій церемонії засвічення вогнів на Головній ялинці взяли участь очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук та його заступник Алла Загородня. Петро Васильович привітав мешканців району зі святами, побажавши добра, злагоди, миру, родинного щастя та благополуччя у прийдешньому році.
Урочистості супроводжувалися піснями, обрядовими іграми, хореографічними композиціями та хороводами. Чудовий настрій створювали музичні та художні колективи району: Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль «КАЛИНА», Зразковий художній колектив «Талісман», ансамбль української пісні «Дубрава» Центру культури та мистецтв. На свято завітав Святий Миколай, щоб особисто привітати всіх дітей та дорослих.
Після розважального дійства розпочалась флешмоб - дискотека «Зустрічаємо Новий Рік!», яка об’єднала всіх присутніх запальними танцями.

 

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.