КМДА Київська міська державна адміністрація


22 грудня 2017

Триває прибирання територій району від наслідків негоди

Триває прибирання територій району від наслідків негоди

Сьогодні з самого ранку всі комунальні служби району продовжують очищувати балансові території від наслідків негоди. Співробітниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» проводяться роботи з очищення від снігу та ожеледі підвідомчих територій: 474 працівники підприємства та 9 одиниць  спецтехніки прибирають міждворові проїзди та прибудинкові території.

Районні зеленбудівці прибирають сніг у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метро. Особлива увага приділяється чищенню сходів, а  для комфортного пересування здійснюється посипання піско-соляною сумішшю доріжок в місцях заледеніння. До робіт залучено 124 працівника та 7 одиниць техніки.

39 робітників Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та 37 одиниць спецтехніки розчищують вулично-дорожню мережу району та зупинки громадського транспорту.

Наразі використано 81 т піщано-соляної суміші та 71 т солі.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.