Головна  →  Новини  →  22 грудня 2017

95-ти річчя від дня народження відсвяткував дніпровчанин Олександр Рагімов

95-ти річчя від дня народження відсвяткував дніпровчанин Олександр Рагімов

Сьогодні в Громадській організації «Організація інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій у Дніпровському районі м. Києва» святковий день - вітають ювіляра Олександра Михайловича Рагімова з 95-ти річчям з дня народження. 

З поздоровленнями до ювіляра завітали голова Дніпровської рійдержадміністрації Петро Онофрійчук та його заступник Алла Загородня. Очільник району побажав Олексію Михайловичу здоров’я, тепла і злагоди, родинного затишку і любові рідних, близьких та друзів, висловив свою вдячність за життєву мудрістю та досвід, який він передає молодому поколінню. Також Петро Васильович вручив ювіляру іменний годинник та Подяку за багаторічну сумлінну працю, активну громадську діяльність та патріотичне виховання молоді.

Алла Вікторівна приєдналасm до привітань, побажавши винуватцю свята багато років міцного здоров’я, невичерпної енергії, успіхів у всіх добрих справах.

Олексій Михайлович - полковник у відставці, інвалід війни І групи. В роки Другої світової війни був військовим льотчиком, приймав безпосередню участь у визволенні Києва від німецько-фашистських загарбників. Багато років він був головою первинної Громадської організації «Організація інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій у Дніпровському районі м. Києва». Зараз, не дивлячись на свій поважний вік, приймає участь у всіх заходах, багато приділяє уваги патріотичному вихованню підростаючого покоління.

За заслуги перед Батьківщиною Олексій Михайлович нагороджений Орденом Вітчизняної війни І та ІІ ступеня, двома Орденами Червоної Зірки, медаллю «За бойові заслуги». У 2010 році був нагороджений Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Також на рахунку у ювіляра більше 20 медалей.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політки 

Перейти до спискуВерсiя для друку