КМДА Київська міська державна адміністрація


28 грудня 2017

Відбувся святковий концерт-привітання з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим

Відбувся святковий концерт-привітання з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим

28 грудня у приміщенні Дніпровської райдержадміністрації відбувся святковий передноворічний концерт.

На заході були присутні працівники всіх структурних підрозділів державної адміністрації, представники громадськості, мешканці району.

З прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим присутніх привітав очільник району Петро Онофрійчук, побажавши всім міцного здоров’я, родинного затишку, нових здобутків та звершень, здійснення найзаповітніших мрій.

До привітань приєднались депутати Київської міської ради Сергій Артеменко та Павло Тесленко, побажавши гостям заходу миру, злагоди, добробуту та всіляких гараздів.

Після урочистостей розпочалась концертна програма. Святковий та радісний настрій створювали викладачі і вихованці Дитячої музичної школи № 13 ім. М.Глінки, школи джазового та естрадного мистецтв та зразкового ансамблю танцю "Талісман", артисти Народного театру естради та моди "АРТ-мікс" Центру культури та мистецтв, Народного академічного фольклорно-етнографічного ансамблю "Калина".

У їхньому виконанні звучали святкові колядки, щедрівки та вокально-хореографічні композиції, які створили неповторну атмосферу, піднесений настрій та передчуття свята. Глядачі отримали незабутні враження, адже кожен виступ, творча композиція і пісня несли в собі посил миру, добра і злагоди.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.