Головна  →  Новини  →  19 січня 2018

В підлітковому клубі «Бригантина» відбулись районні змагання з шахів

В підлітковому клубі «Бригантина» відбулись районні змагання з шахів

18 січня в приміщенні клубу «Бригантина» (вул. Сєрова, 28) Дніпровського району відбулись районні змагання з шахів. Боролися за звання найкращого вихованці підліткових клубів Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва. Захід організували з метою популяризації шахів, підвищення спортивної майстерності, розвиток логічного мислення, формування у дітей та молоді почуття колективізму і взаємодопомоги в процесі тренувань і змагань.

В змаганнях взяли участь команди 6-ти підліткових клубів спортивного та естетичного напрямків: «Атлант», «Бригантина», «Рубін», «Олімпієць», «Ентузіаст», «Ровесник-1». Змагання проводились за швейцарською системою в п’ять турів з командним заліком.

Всі учасники активно змагалися за перемогу. Перше місце виборола команда клубу «Бригантина», друге місце дісталось команді клубу «Атлант», а третє - присудили команді клубу «Ентузіаст». Кращий результат показали вихованці клубу «Бригантина»: Лазарчук Ілля (11 років) та Засєдка Тимур (10 років).

Учасники всіх команд були нагороджені грамотами та призами, а команда переможець – перехідним кубком.

За інформацією Центру по роботі з дітьми на молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку