Головна  →  Новини  →  24 жовтня 2013

Стронгмен із «Івана-Сили» в гостях у гімназистів

Стронгмен із «Івана-Сили» в гостях у гімназистів

Учні гімназії № 191 ім. П. Тичини, що в Дніпровському районі столиці, зустрілися з одним із найсильніших людей світу Василем Вірастюком, який нещодавно знявся в дитячому художньому фільмі «Іван-Сила», де зіграв роль українського богатиря. Прем’єра відбулася у дитячому кінотеатрі «Старт», яку відвідали гімназисти з 4-х – 5-х курсів.

Перед фільмом гімназисти й зустрілися та влаштували обговорення в форматі бліц-інтерв’ю з президентом професійної ліги стронгменів відомим українським богатирем Василем Вірастюком.

Спортсмен на запитання відповідав швидко й чітко. Зокрема, він розповів, що розпочав свою кар’єру спортсмена так: з дитинства займався плаванням, легкою атлетикою тощо. Те, що богатирською силою нагородив його Господь, Василь не відкидав, але підкреслив, що наполегливо йшов до своєї мети. Усі його спортивні досягнення – результат постійних тренувань.

Також Василь закликав усіх дніпровчан займатися спортом (будь-яким видом, хоча б бігати вранці). Адже спорт, як наголосив авторитетний спортсмен, не лише загартовує тіло, але й виховує силу волі, повагу до суперника та витривалість.

За інформацією гімназії № 191 ім. П, Тичини

Перейти до спискуВерсiя для друку