Головна  →  Новини  →  6 лютого 2018

Петро Онофрійчук провів особистий прийом громадян

Петро Онофрійчук провів особистий прийом громадян

Особистий прийом громадян - одна із форм спілкування представників влади з населенням. З метою оперативного вирішення проблемних питань дніпровчан  5 лютого очільник району Петро Онофрійчук провів черговий особистий прийом громадян. Спілкування з мешканцями відбувалось у приміщенні Дніпровської райдержадміністрації (булв. Праці, 1/1).

До голови звернулось 12 мешканців, серед яких: інвалід І групи, учасники АТО, пенсіонери. Мешканці району прийшли з проханням сприяти у вирішенні особистих проблемних питань: поліпшення житлових умов, забезпечення пільговими ліками, надання соціальних послуг, консультації щодо отримання приміщення в оренду, щодо крадіжки каналізаційних люків, ремонту зливоприймальної каналізації біля житлового будинку та ремонту вхідної групи. Також відвідувачі звернулись зі скаргами на дії керівників деяких житлово-експлуатаційних дільниць та житлово-будівельного кооперативу «Політехнік-3». Під час особистого прийому мешканці району отримали кваліфіковані роз’яснення, вичерпні відповіді та рекомендації на всі порушені питання.

Петро Онофрійчук уважно вислухав кожного відвідувача та дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації щодо оперативного вирішення озвучених питань або надання можливої, враховуючи повноваження, допомоги у їх вирішенні.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку