КМДА Київська міська державна адміністрація


7 лютого 2018

Виїзна нарада щодо перевірки готовності об’єкту «Водопостачання селища Рибне Дніпровського району»

Виїзна нарада щодо перевірки готовності об’єкту «Водопостачання  селища Рибне Дніпровського району»

Сьогодні, 7 лютого, відбулося виїзне засідання з перевірки готовності об’єкту «Водопостачання  селища Рибне Дніпровського району» за участі представника Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Р. Яткевича, депутата Київської міської ради О. Новікова, начальника управління житлово-комунального господарства Дніпровської райдержадміністрації Н. Косар, директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» С. Прогонюка, а також представників технічного нагляду, підрядної організації, яка виконувала роботи та мешканців.

Замовником робіт по об’єкту «Водопостачання  селища Рибне Дніпровського району» було визначено Департамент житлово-комунальної інфраструктури. Під час виїзного засідання було перевірено стан виконання робіт на об’єкті, а також обговорено питання щодо подальшої експлуатації  артезіанської свердловини з юрського водоносного горизонту для забезпечення водопостачання мешканців селища Рибне Дніпровського району.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріаламим  Управління житлово-комунального господарства Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.