КМДА Київська міська державна адміністрація


22 лютого 2018

Відбулось засідання Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій Дніпровського району

Відбулось засідання Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій Дніпровського району

Низку актуальних питань було розглянуто на засіданні Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації. Участь у її роботі взяв очільник Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук. Традиційно, відкрив засідання голова Ради директорів Микола Курченко.

Про вплив діяльності у 2017 році суб’єктів господарювання на санітарно-гігієнічну ситуацію в Дніпровському районі проінформувала уповноважений представник відокремленого підрозділу Деснянського міжрайонного відділу (філії) лабораторних досліджень державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» Віра Ходаківська.

Голова Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій Дніпровського району Микола Курченко прозвітував перед щодо проведеної Радою роботи протягом 2015-2017 років.

«Промисловість району необхідно цілеспрямовано розвивати задля підвищення рівня життя мешканців, збільшення міжнародної конкурентоспроможності, а також соціально-економічний розвиток як району, так і країні в цілому. Наше завдання як влади – допомагати розвитку високотехнологічного виробництва, стежити за дотриманням екологічних норм на підприємствах. Промисловість має працювати перш за все на користь нашій громаді», - зазначив під час обговорення Петро Васильович.

У свою чергу промисловцями району піднімались проблеми щодо тенденції виключно житлової забудови на територіях бувших промислових зон, необхідності зменшення фіскального навантаження для київських виробників через сплату земельного податку та інші актуальні питання.

Ключовим питанням було обрання голови районної Ради директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій , його заступника, а також секретаря на новий термін.

Згідно результатів голосування новим головою Ради директорів було обрано директора Державного підприємства «Науково-дослідний інститут «Еластик» Всеволода Яременка. Всеволоду Едуардовичу 50 років, за освітою є інженером-хіміком-технологом, має вчену ступінь кандидата хімічних наук, нагороджений почесною відзнакою «Великого Князя Володимира» мала срібна зірка» за вагомий внесок у справу відродження духовності та патріотичного виховання молоді України.

Начальник відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської РДА Григорій Лобач інформував присутніх стосовно введення до складу Ради директорів нових членів, а також ознайомив з результатами роботи промислового комплексу столиці, Дніпровського району за 2017 рік.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.