Головна  →  Новини  →  23 лютого 2018

Районна служба зайнятості підписала Угоду про співпрацю з Центром обліку бездомних осіб

Районна служба зайнятості підписала Угоду про співпрацю з Центром обліку бездомних осіб

22 лютого  відбулась зустріч керівників Дніпровської районної філії Київського міського центру зайнятості та Центру обліку бездомних осіб  щодо вирішення питань бездомних осіб,  які  потребують сприяння у працевлаштуванні, професійному навчанні та визначення конкретних форм і методів проведення цієї роботи.
Під час зустрічі було підписано Угоду про співробітництво між Дніпровською районною філією Київського міського центру зайнятості  та Центром обліку бездомних осіб.     

В рамках Угоди передбачається проведення спільних інформаційних заходів, надання індивідуальних консультацій  та інформації про професії та спеціальності, що актуальні на ринку праці міста   особам, які звернулися за сприянням в працевлаштуванні.

Право на соціальний захист – одне із найважливіших, основоположних прав людини, що пояснює його закріплення в Конституції України. Це право являє собою можливість для особи, яка опинилася у складних життєвих обставинах, отримувати соціальну підтримку з боку держави. У зв’язку з цим бездомні особи  потребують особливого соціального захисту з метою повернення їх до життя в суспільстві як повноправних його членів. Проблема захисту бездомних осіб є актуальною на міжнародному і національному рівнях.

За інформацією Дніпровської районної філії Київського міського центру зайнятості

Перейти до спискуВерсiя для друку