Головна  →  Новини  →  23 лютого 2018

Оголошено прийом рукописів для видання за рахунок міського бюджету на 2018 рік

Оголошено прийом рукописів для видання за рахунок міського бюджету на 2018 рік

Видавнича рада при Департаменті суспільних комунікацій КМДА оголосила з 1 березня прийом рукописів для їхнього видання за рахунок міського бюджету. Подати свої твори можна включно до 30 березня 2018 року.

Як повідомили в Департаменті суспільних комунікацій, до розгляду прийматимуть твори українською мовою, які не видавалися раніше окремою книгою і не публікувалися в часописах та в мережі Інтернет у повному обсязі. У збірках окремих авторів (коротка проза чи п’єси) частка не публікованих творів має становити не менше 70%, а у поетичних збірках – 50%.

Рукописи краєзнавчого характеру та на історичну тематику мають супроводжуватися фаховою рецензією. Твори для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку розглядатимуть тільки з готовими ілюстраціями. Такі рекомендаційні вимоги для відбору творів, які видаватимуться за рахунок міського бюджету в рамках програми «Київ інформаційний», визначено на першому засіданні Видавничої ради.

Кожен автор має особисто подати лише один рукопис у друкованому та електронному вигляді у форматі «*.doc». Для прозових творів встановлено обсяг – 100-300 друкованих сторінок А4, для дитячих – 50-100. Щодо поезії визначено розмір 75-150 сторінок. До пакета документів слід додати авторську довідку та власноруч написану заяву з контактними даними.

Кожен автор має право брати участь у міській програмі лише один раз на три роки.

Цього року прийматимуть на розгляд поетичні та прозові збірки від творчих спілок та громадських організацій.

Крім того, вирішено повторити практику шифрування творів, отже члени Видавничої ради читатимуть рукописи, не знаючи прізвище автора – кожному присвоять номер.

Рукописи прийматимуть з 10:00 до 17:00 (перерва з 13:00 до 14:00) за адресою: вул. Хрещатик, 50-Б, 3-й поверх, кабінет № 304.

Довідки за телефоном: (044) 235-05-15.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку