Головна  →  Новини  →  26 лютого 2018

Допомога бездомним громадянам

Допомога бездомним громадянам

В Дніпровському районі діє низка установ, яка опікується проблемами бездомних громадян та надає комплекс послуг з метою повернення їх до самостійного повноцінного життя.

З настанням холодної пори року особливої актуальності набуває питання допомоги та підтримки цих громадян. Особи, які проживають на вулиці, в парках, підвалах, під'їздах будинків, на горищах, об'єктах незавершеного будівництва, в інших місцях, непризначених та непридатних для проживання, у тому числі жилих приміщеннях, що перебувають в аварійному стані, особливо можуть потерпати від пониження температури. Для обігріву бездомних громадян в районі організовано роботу 9-ти пунктів обігріву, які функціонуватимуть при погіршені погодних умов та знижені температури повітря нижче ніж -100 С.

Для отримання ж допомоги та комплексу соціальних послуг з урахуванням індивідуальний потреб бездомні громадяни можуть звернутися до закладів соціальної допомоги за наступними адресами:

1. Філія центру обліку бездомних осіб  (вул. Рогозівська, 4/16, тел. 568-60-81):

  • здійснює реєстрацію бездомних осіб;
  • відновлює документи;
  • надає юридичні консультації.

2. Будинок соціального піклування (вул. Суздальська,4/6, тел. 497-41-81) – тимчасове надання притулку.

3. Створено та функціонує «Банк одягу та взуття» на базі Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району (вул. Курнатовського, 7 –а, корпус ІІІ, І поверх) та Дніпровської районної організації «Червоний Хрест» (вул. Миропільська, 19).

Крім того функціонує Київський центр соціальної адаптації для престарілих, інвалідів та осіб, що не мають постійного місця проживання (с.Ясногородка, Вишгородського р-ну.)

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління соціального захисту населення Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку