Головна  →  Новини  →  27 лютого 2018

Між Дніпровською райдержадміністарцією та військовою частиною відбулося підписання Договору про шефські зв'язки

Між Дніпровською райдержадміністарцією та військовою частиною відбулося підписання Договору про шефські зв'язки

26 лютого між Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією в особі голови Петра Онофрійчука та командира однієї з військових частин Збройних Сил України відбулося підписання Договору щодо організації шефських зв’язків та подальшого співробітництва.

Підписання відбулося з метою продовження традиції шефства над військовими частинами Збройних Сил України, сприяння обороноздатності й мобілізаційної готовності, розв’язанню соціально-побутових проблем, задоволенню культурних і духовних потреб військовослужбовців, піднесення престижу військової служби та налагодженню ефективного цивільно-військового співробітництва.

В рамках договору передбачено здійснення спільних заходів військово-патріотичного виховання молоді, проведення спортивних змагань, проведення семінарів та творчих вечорів, виставок та показових виступів. Також, вирішення питань, пов’язаних із задоволенням соціально-побутових проблем, організації та проведення спільних заходів на території району та військової частини.

Згідно звернення Дніпровської райдержадміністрації, відповідно Указу Президента України від 11.02.2016 №44/2016, заступник директора приватного акціонерного товариства «Київський завод експериментальних конструкцій» передав військовій частині матеріально-технічні засоби, як благодійну допомогу.

Довідково.

Підписання договору відбулося на виконання Указу Президента України від 11 лютого 2016 року №44/2016 «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України», наказу Міністра оборони України від 16 липня 1997 року №300 «Про затвердження Положення про військове (корабельне) господарства Збройних Сил України», наказами Міністерства оборони України від 17.08.2017 №440 «Про затвердження Інструкції з обліку військового майна у Збройних Силах України» та від 31.10.2016 №571 «Про затвердження Інструкції з організації виконання Указу Президента України від 11.02.2016 року №44/2016».

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку