КМДА Київська міська державна адміністрація


12 березня 2018

16 березня відбудеться ХІІІ Районний конкурс творчих робіт «Вимріяна Україна»

16 березня відбудеться ХІІІ Районний конкурс творчих робіт «Вимріяна Україна»

16 березня о 16.00 у залі Дитячої школи мистецтв №6 ім. Г.Л. Жуковського (бульвар Верховної Ради,15) буде проведений ХІІІ Районний конкурс Творчих робіт «Вимріяна Україна». Захід організовується з метою виховання поваги до історичного минулого українського народу, популяризації творчої спадщини Т.Г. Шевченка та підтримки талановитої молоді, виявлення художніх здібностей та обдарувань серед підростаючого покоління.

Голова журі, начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації Панченко О.І. та Голова Благодійного фонду «Дніпровський» Павленко А.М., оголосять переможців та вручать Дипломи Лауреатів І,ІІ,ІІ ступенів ХІІІ Районного конкурсу творчих робіт «Вимріяна Україна-2018» з представлених школами району дитячих робіт в номінаціях: живопис, графіка, декоративно-ужиткове мистецтво, скульптура, аматорське мистецтво.

За інформацією управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.