Головна  →  Новини  →  20 березня 2018

Очільник району провів особистий прийом громадян

Очільник району провів особистий прийом громадян

З метою надання допомоги у вирішенні проблемних питань жителів району 19 березня у приміщенні Дніпровської райдержадміністрації очільник району Петро Онофрійчук провів черговий особистий прийом громадян.

За порадами та допомогою у вирішенні свої проблем звернулись 11 мешканців району, серед них: пенсіонер, учасник АТО, інвалід ІІІ групи, переселенець. Громадянами були порушені питання щодо надання тимчасового житла, правомірності переведення квартир в нежитлові приміщення, роботи дитячого закладу, продовження договору по наданню послуг з постачання електроенергії та з приводу правомірності дій керівника ОСББ.

Голова райдержадміністрації уважно вислухав кожне проблемне питання, детально роз’яснив заявникам можливі варіанти їх вирішення. За результатами особистого прийому очільник району дав доручення окремим керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації щодо вивчення ситуації та сприяння вирішенню проблем заявників. Звернення громадян, які обговорювались на особистому прийомі взяті на контроль, необхідні листи та звернення будуть направлені до органів, які уповноважені їх вирішувати.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку