Головна  →  Оголошення  →  16 квітня 2018

Оголошується конкурс про початок формування постійно діючої конкурсної комісії

Оголошується конкурс про початок формування постійно діючої конкурсної комісії

Дніпровська районна в місті Києва державна адміністрація оголошує про початок формування постійно діючої конкурсної комісії на зайняття посад керівника комунального закладу охорони здоров’я.

Відповідно до розпорядження Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації від 16 квітня 2018 року №115-к «Про проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я» оголошено про початок формування складу постійно діючої конкурсної комісії на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я.

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. № 1094 визначено що:

- кількість членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я становить шість - дев’ять осіб.

- до складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:

1. представники органу управління;

2. представники трудового колективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу;

3. представники громадської ради органу управління або особи (за згодою), делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та погоджені громадською радою при органі управління - по одній особі від кожного громадського об’єднання;

- членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

1. наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;

2. накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення - протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;

3. наявність конфлікту інтересів.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подавати до каб. № 402 Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації (м. Київ, бульвар Праці 1/1).

Пропозиції приймаються протягом 15 днів з моменту оприлюднення даного оголошення до 30 квітня 2018 року (включно).

За інформацією відділу управління персоналом Дніпровської райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку