КМДА Київська міська державна адміністрація


16 квітня 2018

У рамках «Французької весни» з 17 до 21 квітня столичні кінотеатри покажуть французьки мультфільми

У рамках «Французької весни» з 17 до 21 квітня столичні кінотеатри покажуть французьки мультфільми

У рамках фестивалю «Французька весна» з 17 до 21 квітня у столичних кінотеатрах відбудуться покази повнометражних французьких мультфільмів. Про це повідомили у КП «Київкінофільм».

На думку авторів проекту «Французька весна – дітям», анімаційні стрічки зацікавлять не лише кіноманів, але й усіх , хто вивчає французьку мову. Знайомитись із культурою Франції крізь призму французької анімації не лише приємно, але й корисно.

Покази пройдуть у кінотеатрах «Факел», «Старт», «Дніпро». Деталі можна дізнатися у касах кінотеатрів.

Кінотеатр «Факел»: просп. Миколи Бажана, 3-А. Довідки за телефоном: (044) 560-98-46.

Кінотеатр «Старт»: Харківське шосе, 168-Ж. Довідки за телефоном: (044) 564-30-04.

Кінотeатр «Дніпро»: просп. Гагаріна, 7. Довідки за телефоном: (044) 292-01-91.

Нагадаємо, що також у рамках «Французької весни» з 19 до 25 квітня у кінотеатрі «Київ» відбудеться «Фестиваль допрем’єрних показів», який дасть глядачам можливість першими побачити найбільш актуальні кіноновинки. Подію організовано спільно з Французьким Інститутом в Україні. На сайті кінотеатру можна знайти всі подробиці.

Фестиваль «Французька весна в Україні» стартував 31 березня на Софійській площі музичним перформансом «Повітря». Відповідну ініціативу Посольства Французької Республіки в Україні та Французького інституту в Україні підтримано розпорядженням КМДА. Спільні франко-українські проекти знайдуть продовження у художніх виставках, фотопроектах, муралах і концертах. Повна програма фестивалю опублікована на сайті Французького Інституту в Україні.

За інформацією old.kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.