Головна  →  Новини  →  20 квітня 2018

У Дніпровському районі пройшли змагання із загальної фізичної підготовки серед юнаків допризовного віку

У Дніпровському районі пройшли змагання із загальної фізичної підготовки серед юнаків допризовного віку

19 квітня на стадіоні середньої загальноосвітньої школи № 158 (вул. Стальського, 12) відбулися змагання із загальної фізичної підготовки серед юнаків допризовного віку. У заходах взяли участь юнаки спортивних підліткових клубів районного Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання: «Атлант», «Горизонт», «Факел», «Час вперед», «Лівобережний», «Ровесник», «Олімпієць». Організаторами виступили: Центр по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва, педагоги - організатори підліткових клубів «Факел», «Час вперед» та «Атлант». 

Змагання проходили за наступною програмою: підтягування на перекладині; стрибки в довжину з місця, 3 спроби; біг на 60 метрів. Всі учасники активно змагалися за перемогу. За результатами змагань були визначені призові місця.

В командному складі:

· І місце - команда «Факел»;

· ІІ місце - команда клубу «Час вперед»;

· ІІІ місце - команда клубу «Горизонт».

В особистому складі:

· Підтягування на перекладині – Рижий Олександр, п/к «Атлант» - 32 рази; Богдан Сергій, п/к «Час вперед» -27 разів; Волков Максим, п/к «Атлант» - 19 разів.

· Стрибки в довжину з місця – Руднік Олександр, п/к «Атлант» - 2,70м.; Матюшенко Михаййло,п/к «Факел»-2,73м.; Трухачьов Леонід, п/к «Лівобережний»-2,66м.

·Біг на 60 метрів – Матюшенко Михайло, п/к «Факел»- 7,0 секунд; Онощенко Сергій, п/к «Факел» - 7,01 секунд;  Волков Максим, п/к «Факел» - 7,02 секунд;  

Переможці особистого та командного заліку були нагороджені дипломами та медалями. Команда - переможець отримала перехідний кубок.

За матеріалами Центру по роботі з дітьми на молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку