КМДА Київська міська державна адміністрація


21 квітня 2018

Сьогодні у Дніпровському районі відбулась масштабна весняна толока

Сьогодні у Дніпровському районі відбулась масштабна весняна толока

Сьогодні у Дніпровському районі відбулась масштабна весняна толока. У п’яти скверах та парках району дніпровчани влаштували масове прибирання. Толоки проводились в рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля».
До прибирання долучився і колектив Дніпровської районної держадміністрації на чолі з очільником Петром Онофрійчуком. У Парку культури і відпочинку «Перемога» держслужбовці разом за працівниками районного Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень перекопували клумби, вигрібали листя, прибирали сміття та пофарбували лави.
Тим часом у сквері по вул. Вершигори висаджували дерева та кущі, аби забезпечити комфортний та затишний відпочинок дніпровчан та гостей столиці. Там висадили 15 дерев акації та 200 кущів спіреї.
У Парку на Дніпровській набережній також проводили висадку дерев: 20 сажденців верби та 15 садженців яблуні декоративної тепер будуть радувати містян.
У парку на Русанівській набережній мешканці району разом з працівниками районного комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району міста Києва» наводили лад на території після зими: вигрібали та прибирали сміття, чистили газони, клумби. Тут теж з’явились нові мешканці - 20 тендітних садженців верби, які будуть затишним місцем для дніпровчан під час літньої спеки.
Цього ж дня прибирали і Сквер по вул. Стальського. Там розчищали від сміття територію скверу та лісопаркову зону.
У толоках взяли участь близько 330 активних мешканців району, які на ділі показали, що чистота та охайність нашого району залежить від кожного.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.