Головна  →  Новини  →  23 квітня 2018

У НВК «Домінанта» відбулись матчі Відкритої першості Дніпровського району з гандболу серед юнаків

У НВК «Домінанта» відбулись матчі Відкритої першості Дніпровського району з гандболу серед юнаків

Цієї неділі в спорткомплексі Навчально-виховного комплексу «Домінанта» проходили матчі Відкритої першості Дніпровського району з гандболу серед юнаків. Зустріч юних спортсменів організували та провели відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації спільно з районною дитячо-юнацькою спортивною школою № 10.

В змаганнях взяло участь чотири команди 2006 року народження. Це Дитячо-юнацькі спортивні школи № 10 Дніпровського району, № 17 Святошинського району та Київську міську ДЮСШ «Стрімкий м'яч».

Цікаві, захоплюючі та динамічні ігри дали змогу юним гандболістам показати напрацьовані вміння та навички, побачити своїх однолітків-суперників, а тренери отримали інформацію для удосконалення навчально-тренувального процесу.

За підсумками змагань перемогу святкували гандболісти ДЮСШ «Стрімкий м'яч», друге місце посіла команда ДЮСШ № 10 Дніпровського району м. Києва. Бронзові нагороди виборола команда «Стрімкий м’яч - 2».

Нагороди переможцям та призерам вручали Олімпійські чемпіонки, гравці легендарної команди «Спартак» Галина Захарова та Ольга Зубарєва, багаторазова чемпіонка Світу та Європи з гандболу, спартаківка Лідія Шевченко, начальник районного відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Василь Ільєнко та директор ДЮСШ № 10 Леонід Ярмолинський.

За інформацією Відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку