Головна  →  Новини  →  27 квітня 2018

Біля Дніпровського відділу ДРАЦС пройшла толока в рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО на чисте довкілля»

Біля Дніпровського відділу ДРАЦС пройшла толока в рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО на чисте довкілля»

Сьогодні, 27 квітня, було проведено толоку. Захід проходив на території прилеглій до будівлі, де розташований Дніпровський відділ ДРАЦС (бульварі Верховної ради, 8/20). Толоку організовано Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією спільно з Головним територіальним управлінням юстиції у м. Києві та Київською міською державною адміністрацією в рамках нового проекту Міністерства Юстиції України - «Я МАЮ ПРАВО на чисте довкілля».

До проведення толоки на бульв. Верховної Ради долучилися очільник Дніпровської РДА Петро Онофрійчук, начальник ГТУЮ у місті Києві Станіслав Куценко, співробітники київської юстиції, директор  Дніпровського районного у місті Києві відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у місті Києві – Оксана Воротнікова, співробітники Комунального підприємство по утриманню зелених насаджень Дніпровського району, молоде подружжя та мешканці району.

Держслужбовці разом з молодятами висадили 3 каштани, 19 спіреї та 5 пухироплідника калинолистого, тим самим запровадивши нову традицію: висаджування молодим подружжям зелених насаджень, як символу нової сім’ї.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку