КМДА Київська міська державна адміністрація


7 травня 2018

В районі привітали ветеранів війни та АТО, які знаходяться на лікуванні в реабілітаційному центрі

В районі привітали ветеранів війни та АТО, які знаходяться на лікуванні в реабілітаційному центрі

Сьогодні, 7 травня, з нагоди відзначення 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у відділені Київської міської клінічної лікарні №11 Дніпровського району (вул. Рогозівська, 6)  відбувся святковий захід. Привітати ветеранів Другої світової війни, дітей війни, а також воїнів-атошників завітали депутат Київради Павло Тесленко, голова Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук, керівники  відділів та управлінь РДА, директор Центру дитячо-юнацької творчості Дніпровського району Світлана Шавло. До них приєднались члени районної організації інвалідів війни Збройних сил та учасників бойових дій Дніпровського району та районної організації ветеранів України.

Святкова зустріч розпочалася з ліричних мелодій у виконання баяніста Юрія Балджи.

«Шановні наші Герої! Приміть щирі привітання з нагоди 73-ї річниці з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цими днями весною багато десятиліть тому на нашу, українську, землю прийшов мир, за який довелося сплатити найвищу ціну – ціну крові та життя. За роки Другої світової війни вся територія України стала ареною запеклих боїв, що призвели до колосальних руйнувань та мільйонних жертв. Проте навіть сьогодні в країні йдуть військові дії на Сході країни. Ми низько вклоняємося всім бійцям, ветеранам, учасникам Другої світової за те, що не дали розтоптати і поставити на коліна нашу рідну землю – Україну та весь світ. Ми пишаємося нашими земляками за їх подвиг, мужність та героїзм. Бажаю вам міцного здоров’я, активного довголіття, поваги, любові та уваги з боку рідних та близьких» - побажав присутнім Петро Онофрійчук.

Висловити подяку героям завітали вихованці Центру дитячо-юнацької творчості Дніпровського району столиці: зразковий художній колектив ансамблю танцю «Сувенір», народний художній колектив театр хореографічних мініатюр «Цвіт папороті» та вокальний ансамбль «Намистечко» та фольклорний ансамбль «Ягілочка».

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.