Головна  →  Оголошення  →  9 квітня 2014

Управління з питань надзвичайних ситуацій Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації інформує!

Управління з питань надзвичайних ситуацій Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації інформує!

Однією з вагомих проблем усіх надзвичайних ситуацій залишається невідповідність сил та засобів для надання допомоги постраждалим під час таких подій. Саме за умов надзвичайної ситуації з’являється необхідність у само- та взаємодопомозі. 

Виживання – це не тільки «мистецтво», а й набуті знання та навички людини залишатися неушкодженою в будь-якій надзвичайній ситуації, комплекс раціональних дій, які дають можливість існуванню людини в природних умовах та умовах екстремальних (різних видів надзвичайних ситуацій) без загрози для її життя.

Зважаючи на вищевказане, рішенням ДСНС України заплановано проведення на базі Інституту державного управління в сфері цивільного захисту (далі Інститут) занять по навчанню населення навикам збереження життя та здоров’я людей під час надзвичайних ситуацій.

У зв’язку з цим Інститут організував навчання населення діям під час пожеж, хімічних та радіаційних уражень, наданню домедичної допомоги та психологічної реабілітації. 

Заняття проводяться в теоретичній та практичній формах згідно з тематичним планом з використанням світового та вітчизняного досвіду з метою оволодіння елементами само- та взаємодопомоги під час різного роду екстремальних ситуацій та в особливий період.

Враховуючи вищезазначене, запрошуємо усіх бажаючих, яким не байдуже питання збереження особистого життя і здоров’я та оточуючих людей пройти навчання з підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях за адресою: м. Київ, вул. Вишгородська, 21, Інститут державного управління у сфері цивільного захисту.

Заняття починаються о 14:00 і є безкоштовними. Групи формуються кількістю до 30 осіб.

З питань формування навчальних груп звертатись до заступника начальника навчально-методичного відділу Інституту Наталії Шестакової, за телефоном: роб.: (044) 430-40-18.

Для отримання додаткової інформації звертатись до заступника начальника Інституту з навчальної роботи Сергія Єременка за телефоном: роб.: (044) 430-75-77; моб.: (067) 376-31-78.

Підготовлено у відділі з питань інформаційної політики за інформацією Інституту державного управління у сфері цивільного захисту.

Перейти до спискуВерсiя для друку