Головна  →  Анонси подій  →  11 травня 2018

19 травня відбудеться Київський фестиваль вуличних культур «Безмежність вулиць»

19 травня відбудеться Київський фестиваль вуличних культур «Безмежність вулиць»

19 травня із 10:00 до 22:00 на території поблизу Арки Дружби Народів (Хрещатий парк) відбудеться Київський фестиваль вуличних культур «Безмежність вулиць». Про це повідомили організатори заходу.

Подібний фестиваль вперше буде проведено у форматі «рівний рівному». Лідери провідних урбан-культур спільно із представниками київської міської влади об’єднаються з метою проведення масштабного свята, де кожен представник вуличних культур зможе проявити себе у яскравому дійстві, продемонструвати свою індивідуальність, креативність і безмежність можливостей.

Уже з 10:00 на гостей заходу чекають неймовірні показові виступи та змагання у семи дисциплінах: баскетбол 3х3, брейкінг, воркаут, BMX, скейтбордінг, роллерблейдинг, футбольний фрістайл.

О 15:30 розпочнеться основна шоу-програма, яка складатиметься із фінальних ігор і батлів, видовищних конкурсів, виступів найкращих спортсменів та завершиться о 21:00 концертом популярного реп-виконавця Ярмака.

На глядачів фестивалю також чекають креативні фото-зони, майстер-класи, фуд-корти та різноманітні активності.

Організатор заходу - Київський молодіжний центр. Захід проводиться за підтримки депутата Київської міської ради А. Шлапак, Управління молоді та спорту КМДА.

Вхід безкоштовний.

Акредитація ЗМІ за тел.: 093-600-95-06 – Вікторія.

За інформацією: kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку