Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада привітала киян-олімпійців з Днем фізичної культури і спорту

06 вересня 2012 року

На передодні Дня фізичної культури і спорту голова КМДА Олександр Попов та заступник міського голови – секретар Київради Галина Герега відзначили призерів та учасників ігор ХХХ Олімпіади у Лондоні.

«Я переконаний, що у Києва дуже великі перспективи щодо розвитку фізичної культури та спорту. Бо ми прагнемо розвивати не лише професійний, але й масовий спорт, адже лише за таких умов наше місто зможе досягати найвищих результатів на міжнародній арені. Ми раді конструктивні співпраці, яка у нас склалася зі спортивними федерація, міська влада готова підтримувати їхні ініціативи, реалізувати спільні проекти. Водночас ми робимо ставку і на розвиток спортивної інфраструктури у нашому місті», – наголосив Олександр Попов.

Міські керівники вручили олімпійським призерам почесні грамоти КМДА та сертифікати на отримання земельної ділянки у столиці. Крім того, учасники лондонської олімпіади та представники спортивної громадськості Києва отримали подяки і цінні подарунки.

У вітальному слові Галина Герега зазначила: «Безумовно 2012 рік став роком спорту в Україні. Ми з успіхом провели чемпіонат ЄВРО-2012. Наші спортсмени гарно показали себе на літній Олімпіаді у Лондоні. І головне – завдяки цим подіям ми, українці, відчули себе справжньою родиною».

В урочистостях також взяли участь голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіулін та президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка. Разом з олімпійцями привітання отримували тренери, фахівці та ветерани галузі фізичної культури і спорту Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]