Головна  →  Новини  →  18 травня 2018

22 травня відбудеться благодійна вистава «Мазепа» Love-story»

22 травня відбудеться благодійна вистава «Мазепа» Love-story»

У вівторок, 22 травня 2018 року о 18.00, у приміщенні колишнього кінотеатру «АЛМАЗ» (ст метро «Чернігівська», вул. Миропільська, 19) відбудеться БЛАГОДІЙНА вистава Театру української традиції «Дзеркало» «МАЗЕПА» Love-story».

Мазепа. Триста років це ім’я хвилює світ. Український гетьман та меценат, поет та палкий коханець, лицар, будівничий церков і університетів, людина, яка пішла проти московського царя. Хто він, таємничій вершник, після смерті якого були знищені усі його портрети, спаплюжена могила, віддане анафемі ім’я? На це питання намагалися відповісти Байрон і Віктор Гюго, Пушкін і Вольтер.

Вистава Театру української традиції «Дзеркало» «Мазепа» Love-story» підіймає покров таємниці кохання великого гетьмана і його юної похресниці Мотрі Кочубівни. Глядачі поринуть у ті романтичні часи, де схрестили шаблі Любов і зрада, де світом править справжнє кохання, а Віра і Честь -дорожчі від золота.

Тривалість дійства – 1 год 50 хв, без антракту.

Довідки за тел.:

(044) 568-78-56

(050) 446-08-64

Вхід вільний

За інформацією Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку