Головна  →  Анонси подій  →  26 травня 2018

26 та 27 травня у Парку «Перемога» відзначать День столиці та День Києва

26 та 27 травня у Парку «Перемога» відзначать День столиці та День Києва

26 та 27 травня з 14.00 в Парку культури та відпочинку "Перемога" (вул. Перова, 2) Дніпровського району відбудеться районне культурно-мистецьке свято День столиці та День Києва. Організатори свята: управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

В парку працюватимуть містечко майстрів та культурно-мистецький майданчик (центральний вхід).

Протягом дня на гостей свята чекатимуть: виступи художніх колективів Дніпровського району м. Києва, театралізована програма театру Української традиції "Дзеркало", фестиваль дитячої творчості «Країна дитячих мрій!», Гала-концерт за участю переможців вокального конкурсу «Дніпровський зорепад» та хореографічних колективів району, загально-районна акція «Weekend з бібліотекою», Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль "Калина",Ансамбль солістів “Благовість”.

Також за ініціативи Головного територіального управління юстиції у м.Києві пройде правопросвітницький проект "Я маю право!" Для гостей свята працюватиме майданчик, на якому проходитимуть народні забави, змагання та конкурси.

Запрошуємо усіх бажаючих святкувати День столиці разом!

За інформацією управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку