Головна  →  Оголошення  →  11 квітня 2014

Управління з питань надзвичайних ситуацій Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації інформує!

Управління з питань надзвичайних ситуацій Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації інформує!

Шановні жителі Дніпровського району!

 Для укриття населення м. Києва від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру створено фонд захисних споруд цивільного захисту, який включає сховища цивільного захисту, підземний простір метрополітену, підвальні приміщення житлових будинків, підземні паркінги та інші споруди підземного простору, які можуть бути використані для укриття населення.

Оповіщення населення про дії при виникненні надзвичайних ситуацій здійснюються повідомленням по мережі провідного мовлення (через квартирні і зовнішні гучномовці), а також через місцеві радіомовні станції і телебачення, пересувні автомобілі, оснащені гучномовцями. Для привернення уваги населення в екстремальних випадках перед передачею повідомлення включаються сирени та інші сигнальні засоби.

Запам’ятайте! Сирени і переривисті гудки інших сигнальних засобів означають сигнал цивільної оборони «УВАГА ВСІМ!»

Почувши такий сигнал, негайно увімкніть гучномовець, радіоприймач або телевізор і слухайте повідомлення про надзвичайну ситуацію.

Вислухавши повідомлення кожний громадянин повинен діяти без паніки і метушні у відповідності з отриманими вказівками.

У разі отримання сигналу «Повітряна тривога» місцем укриття є цокольне або підвальне приміщення свого будинку, станції метрополітену, паркінги або інші наземні або підземні споруди, що можуть бути використані для захисту дії засобів ураження.

Підготовлено у відділі з питань інформаційної політики за інформацією Управління з питань надзвичайних ситуацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку