Головна  →  Новини  →  25 травня 2018

Вихованці Стації юних техніків – Центру науково-технічної творчості молоді отримали нагороди в конкурсі «Первоцвіти під охороною»

Вихованці Стації юних техніків – Центру науково-технічної творчості молоді отримали нагороди в конкурсі «Первоцвіти під охороною»

У травні в приміщенні Комунального підприємства «Київський міський Будинок природи» відбулась церемонія нагородження переможців міського конкурсу  дитячої та юнацької творчості «Первоцвіти під охороною».

Метою конкурсу є залучення учнівської  молоді до вивчення проблеми збереження первоцвітів. Ознайомлення з  рослинами, занесеними до  Червоної книги України, рідкісними та зникаючими видами рослин, привернення  їх уваги до охорони ранньоквітучих рослин.

До КП «Київський міський Будинок природи» на міський конкурс дитячої та юнацької творчості «Первоцвіти під охороною» було направлено 46 робіт.

Переможцями у міському конкурсі стали також вихованці Стації юних техніків – Центру науково-технічної творчості молоді Дніпровського району:

в номінації – «Краща аплікація» (7-10  років): 

  • ІІІ місце – Мойсєєва Марія, вихованка гуртка «Дизайн інтер’єру»;

в номінації – «Кращий сувенір» (11-13 років): 

  • ІІ місце – Сердюк Владислав, вихованець Зразкового художнього колективу творчої майстерні «Бісер чарівний»;

Заохочувальні нагороди – Диплом Комунального підприємства «Київський міський Будинок природи» отримала, Левченко Катерина, вихованка гуртка образотворчого мистецтва «Барвиста мозаїка».

Усі переможці конкурсу були нагороджені Дипломами КП «Київський міський Будинок природи» та цінними подарунками.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища та Стації юних техніків – Центру науково-технічної творчості молоді Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку