Головна  →  Новини  →  15 квітня 2014

Учні школи № 120 відсвяткували День екологічних знань

Учні школи № 120 відсвяткували День екологічних знань

Представники відділу екології та районного науково-методичного центру управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації відвідали спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів № 120 м. Києва з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу де відбулося традиційне свято «День науки». У цьому році програма заходу присвячена проблемам екології та має назву «Збережемо навколишній світ для нащадків». У цей день всі учні від 1 до 11 класів під керівництвом досвідчених вчителів та за участі батьків розробляють спеціальні теми для доповідей у різних форматах зустрічей.

Гості свята відвідали виставку кращих робіт конкурсу на кращу емблему та девіз з екологічної тематики, екологічну конференцію «Зелене майбутнє Планети: від конкретних рішень до глобального мислення», «Екологічний двобій» (8 класи), брей-ринг «Бережіть Землю для людей» (10-11 класи), уроки за тематикою «Червона книга України» у початковій школі.

Також була проведена наукова конференція «Поняття про радіоактивність. Шкідливий вплив радіоактивності на органи людини» (7 класи) та «Екологічні проблеми ядерної енергетики в Україні» (9-11 класи), тематичний урок «Проблеми довкілля. Зникнення коралових рифів» (9 класи).

«День науки», який вчетверте проходить у СШ №120, пройшов на високому рівні та надовго запам’ятався всім учасникам цього захоплюючого та вкрай необхідного заходу, переможців якого нагородили на святковій лінійці.

Підготовлено у відділі з питань інформаційної політики за інформацією відділу екології. 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку