КМДА Київська міська державна адміністрація


5 червня 2018

Над ще одним пляжем у Дніпровському районі столиці замайорів Блакитний прапор

Над ще одним пляжем у Дніпровському районі столиці замайорів Блакитний прапор

Віднині над пляжем «Золотий» у Гідропарку майорить «Блакитний прапор». Це вже другий пляж у Дніпровському районі, який цього року отримав почесну відзнаку. В церемонії підняття Блакитного прапора взяли Хвича Мепарашвілі – народний депутат України, Олена Овраменко – депутат Київради, Віктор Сушінець – перший заступник голови Дніпровської райдержадміністрації, Сергій Сергійчук – начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Дніпровської РДА, Олег Юсипенко – виконувач обов’язки генерального директора Комунального підприємства «Плесо» та представники Громадської організації «Екологічна ініціатива».

Присутні оглянули пляж, дитячий майданчик та медичний пункт. Хвича Мепарашвілі зауважив, що з кожним роком пляжі Дніпровського району стають упорядкованішими, чистішими та, з погляду інфраструктурного розвитку і доступності, дедалі привабливішими для відвідувачів – киян та гостей столиці України, за що висловив вдячність працівникам КП «Плесо» та районних служб.

Віктор Сушінець, зі свого боку, вручив подяки голови Дніпровської райдержадміністрації фахівцям «Плеса» за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток рекреаційної інфраструктури у Дніпровському районі м. Києва.  

Довідково.

Блакитний прапор – це міжнародна нагорода, яка щорічно вручається пляжам і причалам, вода в яких відповідає високим стандартам якості за міжнародними нормами та придатна для безпечного купання.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.