КМДА Київська міська державна адміністрація


14 червня 2018

Засідання виїзного оперативного штабу по підготовці Лівобережжя до опалювального періоду 2018-2019 років

Засідання виїзного оперативного штабу по підготовці Лівобережжя до опалювального періоду 2018-2019 років

Сьогодні, 14 червня, відбулося засідання виїзного оперативного штабу по підготовці міста до опалювального періоду 2018-2019 років під головуванням заступника директора Департаменту – начальника управління житлово-комунальної політики Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради Олександра Малихіна. До  участі в нараді долучилися перший заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Віктор Сушінць, виконуючий обов’язки начальника Управління житлово-комунального господарства Дніпровської РДА Наталія Левченко, перший заступник голови Дарницької РДА Василь Лозовий, представники Комунальних підприємств: «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району  м. Києва» (Сергій Прогонюк), «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дарницького району  м. Києва», «Київтеплоенерго», центральної диспетчерська служби «1557», керівники та головні інженери житлово-експлуатаційних дільниць Дніпровського та Дарницького районів міста.

Присутні заслухали звіт щодо відновлення благоустрою після аварійних розриттів, а також про наявні проблеми з усуненням тих, що залишились. Олександр Малихін повідомив щодо необхідності узгодження графіків проведення робіт з відновлення благоустрою території між районними та міськими службами.

Присутніми піднімалося питання стосовно проведення робіт з ремонту безгосподарчих мереж та устаткування. За результатами обговорення було вирішено провести окрему нараду з цього питання.

Під час доповіді Сергій Прогонюк повідомив про початок проведення підготовчих робіт опалювального сезону 2018-2019 років. Зокрема повідомлялося про проведення промивки опалювальної системи житлових будинків (стояків) та повірку лічильників обліку тепла, яких на балансі підприємства налічується 64. В рамках підготовки до опалювального сезону 2018-2019 років проводиться поточний ремонт покрівель та інженерних мереж.

В рамках виконання Програми соціального і економічного розвитку м. Києва на 2018 рік передбачено 215 об’єктів капітального ремонту, а саме: покрівля, ліфти, заміна вікон, ремонт дитячих майданчиків тощо.

Представники РТМів Лівобережжя повідомили, що наразі проводяться гідравлічні випробування мереж теплопостачання, а також усунення виявлених пошкоджень тепломережі.

На завершення зустрічі було наголошено на необхідності більш тісної співпраці між представниками Комунального підприємства «Київтеплоенерго» та обслуговуючими організаціями житлового господарства.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.