КМДА Київська міська державна адміністрація


25 червня 2018

Засідання комісії з питань розгляду заяв осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації

Засідання комісії з питань розгляду заяв осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації

25 червня під головуванням заступника голови Дніпровської райдержадміністрації Алли Загородньої відбулось засідання комісії з розгляду питання виплати грошової компенсації за належні для отримання житлового приміщення деяким категоріям населення. На засіданні були присутні керівник апарату Дніпровської РДА Ігор Кузнєцов, керівники відділів та управлінь Дніпровської райдержадміністрації, член Громадської ради при Дніпровській РДА та представники «Ради ветеранів АТО Дніпровського району міста Києва».

Комісією під час засідання розглядались заяви мешканців щодо призначення грошової компенсації відповідно до «Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання житла приміщення деякими категоріями осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей» (Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 №719 із внесеними змінами відповідної постанови Кабінету Міністрів України від 21.02.2017 №119 та від 11.10.2017 №763.

За результатами розгляду було вирішено призначити громадянам грошову компенсацію відповідно до Порядку особам з інвалідністю II групи, травми яких пов’язані із захистом Батьківщини, які брали участь в антитерористичній операції.

Управління праці та соціального захисту населення Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації отримало доручення провести виплати компенсації мешканцям шляхом перерахування її на спеціальний рахунок заявників в уповноваженому банку.

Інформацію підготовленот відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.