КМДА Київська міська державна адміністрація


28 червня 2018

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з Днем Конституції України

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з Днем Конституції України

Шановні дніпровчани! Вітаю Вас з державним святом - Днем Конституції України!

В цей день ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України. Прийняття Конституції закріпило правові основи країни, її суверенітет і територіальну цілісність, сприяло підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.

У непростий для нашої держави час, як ніколи раніше, ми розуміємо значимість Основного Закону та осмислюємо відповідальність за кожен власний крок на шляху реалізації ключових його принципів. Конституція України - це той міцний фундамент, на якому будуються взаємовідносини в політичному, економічному, соціально-культурному житті народу. Саме цей документ є запорукою стабільного розвиткута утвердження нашої держави як демократичної, незалежної і цивілізованої у світовому товаристві.

Від усього серця бажаю Вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у Ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Батьківщини - народовладдя, гуманізму та законності.

Зі святом Вас! З Днем Конституції!

 

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.