КМДА Київська міська державна адміністрація


4 липня 2018

Відбулося засідання комісії з конкурсного відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва

Відбулося засідання комісії з конкурсного відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва

Сьогодні, 4 липня, відбулося перше засідання комісії Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації з конкурсного відбору громадських та благодійних організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва. Засідання відбулося під головуванням заступника голови Дніпровської райдержадміністрації Алли Загородньої. До роботи комісії долучилися керівники РДА: начальники фінансового управління Лавров В.С. та Управління праці та соціального захисту населення Соя О.В., начальники відділів організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови Дніпровської РДА Пашковський П.М., бухгалтерського обліку та звітності управління праці та соціального захисту населення, секретар комісії Петровська Л.В., з питань інформаційної політики Петровець Н.Г., праці, зайнятості  та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Тарасун С.М., юридичного відділу управління праці та соціального захисту населення Мельник Н.О., з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Черевко Н.П., заступник начальника відділу з юридичних питань Чорний В.О., головний бухгалтер Територіального центру соціального обслуговування Козак Ю.М., представники громадських організацій «Всеукраїнське лікарське товариство» Седченко І.В та Українського товариства сліпих Первинна організація УТОС Хіміченко В.Б.

Під час засідання визначалися громадські організації, які будуть допущені до захисту проектів. Члени комісії розглянули подані пакети документів на відповідність до Порядку відбору громадських організацій для надання  фінансової підтримки з бюджету міста Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 11.02.2016 №89/89 (зі змінами від 19.04.2018 №495/4559).

За результатами обговорення було вирішено допустити до відкритого захисту конкурсних пропозицій  5 з 6-ти громадських організацій. Одній організації вирішено відмовити, вона організація веде свою діяльність менше року до моменту оголошення конкурсу.

Наступне засідання комісії заплановано на 10 липня 2018 року.

(Протокол засідання комісії Дніпровської РДА з конкурсного відбору громадських та благодійних організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва.)

Довідково.

Відповідно до Порядку відбору громадських організацій для надання  фінансової підтримки з бюджету міста Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 11.02.2016 №89/89 (у редакції рішення Київської міської ради від 19.04.2018 № 495/4559) Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація розміщує перелік громадських організацій, які подали конкурсні пропозиції, а саме:

  1. Товариство Червоного Хреста України. Дніпровська районна організація. (1 проект)
  2. Дніпровська районна організація ветеранів України.(1 проект)
  3. Громадська організація «Організація інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій у Дніпровському районі м. Києва». (1 проект)
  4. Громадська організація «Рада Ветеранів АТО Дніпровського району м. Києва». (1 проект)
  5. Громадська організація «Рада ветеранів Воскресенки». (1 проект)
  6. Громадська організація «Молодіжний центр Атлантичної Ради України». (2  проект)

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління праці та соціального захисту населення Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.