Головна  →  Новини  →  6 липня 2018

Фахівці районної філії Київського міського центру зайнятості провели провели семінар з працівниками, які підлягають до вивільнення

Фахівці районної філії Київського міського центру зайнятості провели провели семінар з працівниками, які підлягають до вивільнення

5 липня в приміщенні Державної податкової інспекції Дніпровського району відбувся семінар з працівниками, які підлягають вивільненню. До семінару долучилися начальник відділу активної підтримки  Дніпровської районної філії Київського міського центру зайнятості  Цапенко Л. та провідний юрист-консультант Духота М.

Юрист ознайомив всіх присутніх про передбачені діючим законодавством України види соціальних послуг служби зайнятості, види забезпечення безробітним та стан ринку праці регіону. Присутні дізналися про Порядок реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу та звертаються до центру зайнятості за сприянням у працевлаштуванні.

Начальник відділу активної підтримки Дніпровської районної філії КМЦЗ розповіла про можливості пройти професійну підготовку, перепідготовку чи підвищення кваліфікації, в тому числі у навчальних закладах державної служби зайнятості, а також з наданням ваучера.

Учасники заходу проконсультувалися щодо порядку реєстрації та переліку документів, необхідних для надання статусу безробітного, розміру допомоги по безробіттю та можливостей започаткування власної справи, шляхом отримання одноразової виплати допомоги по безробіттю.

У рамках заходу учасників проінформували про загальні питання, що пов’язані з працевлаштуванням, стан ринку праці району та перспективи його розвитку, порядок реєстрації в службі зайнятості та послуги, що надаються клієнтам. Всім присутнім було дано вичерпні відповіді на запитання, що виникли в ході обговорення.  

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Дніпровської районної філії Київського міського центру зайнятості

Перейти до спискуВерсiя для друку