Головна  →  Новини  →  6 липня 2018

На просп. Соборності, 15 виставлять на аукціон майданчик під облаштування парковки

На просп. Соборності, 15 виставлять на аукціон майданчик під облаштування парковки

У Дніпровському районі Києва виставлять на аукціон майданчик під облаштування та експлуатацію паркувальних місць. Про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«КП «Київтранспарксервіс» оголошує аукціон на право облаштування та експлуатацію паркувального майданчику для платного паркування транспортних засобів за адрессою: проспект Соборності, 15», – розповів він.

Стартова вартість майданчика на просп. Соборності, 15 (колишня назва – проспект Возз’єднання, 15, https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2018-07-05-000002-3), становить 4 тисячі 535 грн. Він належить до третьої паркувальної зони та передбачає створення 15 машиномісць, у тому числі, 2 спеціальних місця для безкоштовного паркування транспортних засобів, які перевозять осіб із інвалідністю. Пропозиції приймають до 11 липня, аукціон відбудеться днем пізніше, 12 липня.

Строк експлуатації фіксованих місць для паркування на відведеному майданчику для паркування – 1 рік.

«Ми розпочали безпрецедентну практику продажу права облаштування паркувальних майданчиків, і вже продали таке право на двох локаціях. Таким кроком влада підтверджує своє бажання навести лад у паркувальному просторі столиці, причому як у центральній частині міста, так і у віддаленіших районах. Адже, щоб вимагати від водіїв паркуватися законно, ми маємо створити умови, тобто – відведені та облаштовані майданчики. Практика, яку ми започаткували, буде цікава і бізнесу, і благоустрою. Тож це те, що змінює місто, і результат буде комплексний», – переконаний Дмитро Давтян.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами old.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку