Головна  →  Новини  →  10 липня 2018

Продовжується робота з відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва

Продовжується робота з відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва

Сьогодні, 10 липня, відбулося друге засідання комісії Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації з конкурсного відбору громадських та благодійних організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва. Члени комісії працювали під головуванням заступника очільника району Алли Загородньої.

На цьому етапі представники п’ятьох громадських організацій, які були допущені до відкритого захисту конкурсних пропозицій,  презентували подані проекти, розкриваючи їхні суть та мету, обгрунтовуючи актуальність та кошторис.

Після презентації проектів відбулось оцінювання конкурсних пропозицій. Члени комісії в індивідуальному порядку визначались з оцінкою по кожному проекту, враховуючи різноманітні критерії. Серед них: відповідність мети, завдань та заходів очікуваним результатам, запланованих витрат заходам, передбачених у рамках проекту, обгрунтованість  запропонованої вартості витрат, важливість отриманих результатів для цільової групи внаслідок реалізації проекту тощо.

Також було прийняте рішення про проведення наступного засідання комісії 12 липня 2018 року.

Протокол засідання комісії Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації з конкурсного відбору громадських та благодійних організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку