Головна  →  Новини  →  10 липня 2018

Працює Офіс з просування експорту України

Працює Офіс з просування експорту України

До уваги промисловців. Експортуєте чи плануєте експортувати? Скористайтесь послугами Офісу з просування експорту, який вже майже 2 роки безкоштовно допомагає українським експортерам у виході на нові ринки!

«Офіс з просування експорту України» це державна установа.

Для початку співпраці та налагодження максимально ефективного діалогу із фахівцями Офісу та попереднього ознайомлення із Вашою компанією, необхідно зареєструватися у особистому кабінеті. Тут Ви зможете створити профіль компанії та скористатися послугою Офісу “Оцінка готовності” (детальна інструкція), за результатами якої Ви дізнаєтесь про виклики, які постануть перед Вашим підприємством при здійсненні експортної діяльності та готовності до них. Також Вашу компанію буде включено до бази даних Офісу, що гарантуватиме отримання цікавої інформації від про семінари, торгові місії за кордон, запити від іноземних імпортерів на постачання продукції/послуг та ін.

 

Цікавлять аналітичні матеріали потенційних ринків збуту, тарифні та нетарифні обмеження? - Завітайте на сайт Офісу до розділу Інформація та аналітика.

Потрібна консультативна підтримка у виході на нові ринки? Будь-ласка, ознайомтесь із портфелем послуг у розділі Експортний консалтинг. Послуги з індивідуального консалтингу Ви також можете замовити через особистий кабінет.

Шукаєте іноземних партнерів?

  • Реєструйтесь на Сорсинговій платформі Офісу.

За допомогою цієї платформи українські компанії можуть заявити про свою продукцію і послуги іноземним імпортерам, які шукають  постачальників товарів та послуг в Україні. Зареєструватися на платформі можна через особистий кабінет, обравши послугу «Сорсинг» та заповнивши необхідну інформацію англійською мовою про компанію та продукт. (інструкція з реєстрації) . Ознайомитися із структурою  та наповненням Сорсингової платформи Ви можете за посиланням: https://epo.org.ua/en/ukranian-suppliers/

  • Пройдіть реєстрацію у Європейській мережі виробників (Enteprise Europe Network) – це інформаційна мережа, яка була створена у 2008році та об’єднала 66 країн, серед яких 28 країн ЄС, більш ніж 50 000 підприємств із 17 галузей. За допомогою EEN українські виробники мають доступ до інтернет-бази підприємств, інформацію щодо В2В зустрічей, про наукову співпрацю та про можливості розвитку у визначеній галузі. Більше деталей та посилання для реєстрації тут.

Для участі у торгових місіях, навчальних семінарах та інших експортоорієнтованих подіях Офісу, перевірте календар подій.

У разі виникнення конкретних запитань до фахівців Офісу звертайтесь за телефоном +380 44 253 61 31 або на електронну адресу [email protected] .

Більш детальна інформація про Офіс.

Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської райдержадміністрації за інформацією: epo.org.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку