Головна  →  Новини  →  10 липня 2018

Відбулась робоча нарада з питань виконавської дисципліни

Відбулась робоча нарада з питань виконавської дисципліни

Сьогодні, 10 липня, в Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації під головуванням виконувача обов’язків очільника району Віктора Сушінця відбулась робоча нарада з питань виконавської дисципліни. Участь у нараді взяли заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Алла Загородня, заступник керівника апарату Ганна Короткіх, керівники підрозділів апарату та структурних підрозділів, які мають статус юридичних осіб, та комунальних підприємств.

На нараді йшлося про стан виконавської дисципліни, роботу в електронній системі документообігу АСКОД, необхідність посилення контролю за якістю та своєчасністю опрацювання документів, ефективну організацію процесу роботи з документами тощо. Окрім цього на практиці опрацювали деякі прикладні ситуації, що виникають при роботі в системі АСКОД.

Також на нараді розглядались питання роботи з контрольними документами та зверненнями громадян. Були опрацьовані конкретні кроки задля покращення ситуації з виконання вищезазначених документів.

Довідково.

Нарада відбулась на виконання п.3 Протоколу доручень № 14 від 04.07.2018, напрацьованих під час головування виконувача обов’язків керівника апарату виконавчого органі Київської міської ради (Київської міської адміністрації) з питань виконавської дисципліни.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку