Головна  →  Новини  →  17 липня 2018

Щоденна кропітка праця районних зеленбудівців

Щоденна кропітка праця районних зеленбудівців

Краса зелених зон щоденно приносить радість та позитивні емоції мешканцям та гостям району. Але за цією красою стоїть щоденна робота великої кількості працівників Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району, які доглядають за зеленими насадженнями та балансовими територіями підприємства.

Наразі районними зеленбудівцями виконуються роботи з прополювання живої огорожі на транспортній розв'язці по вул. Березняківській, підв'язування дерев, формування кущів та дерев, підняття крон, обрізки порослі та викошування трави у парку на Русанівській набережній та на бульв. А. Бучми.

Також озеленювачі провели роботи з поливу зелених насаджень у Парку культури і відпочинку "Перемога", парку вздовж вул. А. Малишка, на бульв. А. Бучми, у сквері "Мікросад" та на розв'язці по вул. Тампере та вул. Соборності.

Тим часом в оранжереях підприємства "кипить" робота з вирощування квітів та кущів для подальшої висадки на території парків, скверів та бульварів нашого району.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

 

Перейти до спискуВерсiя для друку