Головна  →  Новини  →  17 липня 2018

Шляховики ремонтували покриття тротуарів і проїзних частин та понижали бортовий камень на пішохідному переході

Шляховики ремонтували покриття тротуарів і проїзних частин та понижали бортовий камень на пішохідному переході

Впродовж минулого тижня працівниками Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» проводились роботи щодо належного утримання балансових територій підприємства. Так по вул. Алматинській виконувалися роботи з капітального ремонту покриття тротуару у складі робіт з капітального ремонту вулиці. Замовником цих робіт є корпорація "Київавтодор".

Також для осіб з обмеженими фізичними можливостями влаштовано пониження бортового каменю (2 місця) на наземному пішохідному переході по вул. Генерала Жмаченко, 8-12.

На вулицях Кибальчича, Вершигори та Профспілковій працівниками підприємства відремонтовано 9 оглядових колодязів та 4 зливоприймальника.

З метою експлуатації дорожнього покриття в осінньо-зимовий період виконувались роботи з ремонту покриття на проїзній частині на бульв. Перова та по просп. Визволителів. Покриття лагодили за допомогою механізму для ремонту тріщин та швів Crafco Super Shot.

Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку