Головна  →  Новини  →  19 липня 2018

Сьогодні озеленювачі висадили понад 7 500 шт квітів на клумбах нашого району

Сьогодні озеленювачі висадили понад 7 500 шт квітів на клумбах нашого району

Працівники Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району впевнено доводять: квітів багато не буває. За сьогоднішній день озеленювачами вже висаджено понад 7 500 шт квітів на клумбах нашого району. Серед них лаванда, седум, агератум, бегонія в асортименті, чорнобривці, перила, вербена та геліхрізум.

Сьогодні у Парку культури та відпочинку "Перемога" районні зеленбудівці висаджували квіти лаванди, які прикрасили альпінарій. Також працівниками підприємства проводяться роботи по заміні квітів, які відцвіли у Парку культури та відпочинку "Перемога" та «Гідропарк», у парку на житловому масиві «Райдужний» та у сквері на Дарницькій площі.

Озеленювачі продовжують доглядати за зеленими насадженнями та формувати їх правильний ріст та естетичний вигляд рослин. Наразі виконуються роботи з формувальної обрізки дерев шовковиці у сквері на Дарницькій площі, зі стрижки кущів самшиту у Парку "Перемога" та формувальної обрізки кущів на Дніпровській набережній.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку