Головна  →  Новини  →  22 квітня 2014

Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолій Долинний: «Найголовніше завдання – відновити довіру людей до влади»

Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолій Долинний: «Найголовніше завдання – відновити довіру людей до влади»

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко представив дніпровчанам нового голову Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолія Долинного. За словами керівника міста Анатолій Степанович має чималий виробничий і життєвий досвід та готовий ефективно вирішувати всю низку питань, пов’язаних із забезпеченням життєдіяльності району. Голова столичної держадміністрації зазначив, що представники влади мають бути максимально відкритими та доступними для людей, окреслив коло питань, які має вирішувати нова міська та районна влада. Зокрема це низка питань житлово-комунального блоку, запобігання незаконному встановленню МАФів, стихійної торгівлі в метро тощо.

Також у заході взяли участь депутати Верховної ради по Дніпровському району столиці Віктор Чумак та Ксенія Ляпіна. Як зазначив у своєму виступі Віктор Чумак, новий керівник району – не партійний функціонер, а господар, який має чималий управлінській та життєвий досвід, здатний ефективно працювати в напруженому ритмі сьогодення.

Відповідаючи на запитання журналістів про те, з вирішення яких завдань він почне свою діяльність на новій відповідальній посаді, голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолій Долинний, зокрема зазначив, що працюватиме над тим, аби якнайшвидше відновити довіру людей до влади, а також вирішуватиме й інші, не менш важливі питання. За словами Анатолія Степановича, слід значно покращити роботу щодо сприяння середньому й малому бізнесу аби надати йому можливість відновитися й зміцніти. Також, за його словами, актуальною проблемою, що гостро стоїть сьогодні на порядку денному є необхідність створити умови, за яких молодь не шукала би роботу й кращу долю за кордоном, а залишалася б вдома – у рідній країні й, зокрема, в столиці й нашому Дніпровському районі. Якщо в державі сильна економіка – це найкращий аргумент проти сепаратистських настроїв, – наголосив Анатолій Долинний.

Довідково:

19 квітня 2014 року виконуючий обов’язки Президента України Олександр Турчинов підписав розпорядження №678/2014-рп, відповідно до якого головою Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації призначено Долинного Анатолія Степановича. 

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики і зв’язків із громадськістю.

Перейти до спискуВерсiя для друку