Головна  →  Новини  →  23 квітня 2014

Знайомство дітей з професією пожежника

Знайомство дітей з професією пожежника

За сприяння управління праці і соціального захисту населення Дніпровського району дітей відділення соціально-медичної реабілітації дітей хворих на ДЦП Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району проведено екскурсію до Дніпровського районного управління МНС та службу протипожежної охорони.

Доброзичливі співробітники з радістю погодились познайомити дітей з професією пожежника, яку можна назвати дійсно героїчною, адже її представники щодня ризикуючи своїм життям рятують життя інших людей і не лише від вогню.

У музеї пожежної частини діти ознайомилися з експонатами, тематичними виставками, спорядженням пожежних та їх одягом у різні часи. Дуже вразило близьке знайомство з пожежною технікою: машинами, гідрантами, пожежними рукавами та іншим пожежно–технічним обладнанням, яке використовується у повсякденному житті та роботі пожежників. Діти мали змогу не тільки наочно побачити, але і доторкнутись руками до обладнання, приміряти спорядження на собі.

Екскурсія дуже сподобалась присутнім, викликала позитивні емоції у дітей, дорослих і мала велике пізнавальне значення.

Підготовлено у відділі з питань інформаційної політики за інформацією за інформацією Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району м. Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку