Головна  →  Новини  →  7 серпня 2018

У Дніпровському районі відбулись публічні обговорення проектів Громадського бюджету на 2019 рік

У Дніпровському районі відбулись публічні обговорення проектів Громадського бюджету на 2019 рік

Сьогодні у приміщенні Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації (бульв. Праці, 1/1) відбулись публічні обговорення проектів Громадського бюджету-3. Захід пройшов під головуванням заступника голови Дніпровської райдержадміністрації Алли Загородньої. До публічних обговорень долучились представники управлінь Дніпровської райдержадміністрації: будівництва, освіти, культури, туризму та охорони культурної спадщини, житлово-комунального господарства, праці та соціального захисту населення; відділів: організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови, економіки та інвестицій, у справах сім’, молоді та спорту.

 

Алла Загородня повідомила присутнім, що на розгляд до адміністрації в рамках Громадського бюджету-3 надійшло 112 проектів. З них: 13 проектів не набрали достатньої кількості голосів підтримки громади, 3 - було відхилено згідно з результатами експертизи, 2 проекти доопрацьовуються авторами. 94 - успішно пройшли оцінку та будуть приймати участь у голосуванні, яке буде відбуватись в електронній системі «Громадський бюджет» з 24 серпня по 15 вересня.

Проекти, що успішно пройшли оцінку по галузях: освіта - 66, житлово-комунальне господарство - 23, культура - 3, молодь - 1, соціальний захист - 1.

Автори презентували свої проекти та більш детально розповіли по них, зазначивши мету, соціальну значимість та користь для громади району тощо. Представники структурних підрозділів Дніпровської райдержадміністрації надали рекомендації щодо доопрацювання проектів та продемонстрували готовність ефективно співпрацювати з авторами проектів та їхніми командами.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку